Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Мария Илиева тръгна с актьор

отпечатай новината

29.10.2012 09:45 | Видян 3913 пъти | Гласували 1

Мария Илиева тръгна с актьор

Поп певицата Мария Илиева ревниво пази в тайна личния си живот. Според последната клюка в светските среди от няколко месеца  изпълнителката дели постелята си с младият актьор Иво Аръков, пише в новия си брой Супер 19'.

Любопитното е, че Мария  му е кака, тъй като е по-голяма от него с близо 10 години.  Изпълнителката упорито не желае да афишира връзката си с актьора. Аръков е известен с участието си във филма Кецове и като водещ на риалити формата Стар машин.

Младежът е и модел в Ивет Фешън, където ако се вярва на мълвата го е уредила лично Луиза Григорова . Мария и Иво били много влюбени според хорските клюки. От няколко месеца живеели заедно и се разбирали прекрасно.

Както във всеки дом обаче и при тях понякога прехвърчали скри, разказват приятели на Иво. Различията им били за това, че Мария смятала, че е време да има деца, а младият й любовник разсъждавал, че е много млад.

Смятал, че сега прохожда в кариерата си и се надявал да стане новият секссимвол. Докато Мария   се стремяла да крие връзката си с него, той не криел любимата си и се чувствал много добре с нея.

Репортер на Супер19' засече преди няколко дни новата светска двойка на откриването на бутика на Армани в центъра на столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !