Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кобрата обявен за профи на профитата

отпечатай новината

30.10.2012 13:30 | Видян 1720 пъти

Кобрата обявен за профи на профитата

Българският Терминатор на ринга Кубрат Пулев, който защити европейската си и Интерконтинентална титла, след като разфасова нереза Александър Устинов и е на една ръкавица от мач за световната титла с украинското чудовище Владимир Кличко, бе определен за "най-перспективният боксьор в тежка категория" от специализиран руски сайт.

31-годишният софиянец е на първо място в класацията на потребители с 14 процента от гласовете. След него с по 8 процента са 206-сантиметровият британец Тайсън Фюри, който е от ирландско-цигански произход, и бившият европейски шампион в тежка категория за професионалисти Роберт Хелениус от Финландия, наричан Северния кошмар.

Припомняме, че Кобрата има 17 триумфа от 17 мача на профиринга, 9 от тях с нокаут. "Не е далеч боят ми с Кличко.  Най-много догодина ще се състои. Въпросът не е да е мач с Кличко, а да е победа над Кличко. До края на годината ще имам още един мач, имам идея с кого, но не е официално договорено", заяви Кубрат Пулев. На 10 ноември Владимир Кличко ще срещне полския гигант Мариуш Вах.

Украинецът ще защитава титлите си във версия на WBA, IBF, WBO и IBO, след което ще стане ясно кога ще се бие с Кобрата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !