Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Антония Петрова стана “Мисис Русия”

отпечатай новината

30.10.2012 14:30 | Видян 11346 пъти | Гласували 1

Антония Петрова стана “Мисис Русия”

Перничанката Антония Петрова, която стана Мис България”2009, се окичи с нова титла. Амбициозната блондинка стана “Мисис Русия” на пищна церемония, провела се в неделя в Саратов. До финала достигат 16 красавици. Както във всеки конкурс от подобна величина омъжените дами са били подложени на сериозен подбор. Танци, рецитиране на стихове, дефилиране по бански и официален тоалет са само част от “изпитанията”, на които са подложени претендентките.

За разлика от българските, руските медии посрещат възторжено новата “Мисис”. "С короната, както се полага на достойна носителка на титлата, е удостоена Антония Петрова, която има не само идеалните мерки 90-60-90, но и две висши образования – икономическо и юридическо”, пише “Комсомольская правда”. Българката печели титлата като представителка на Москва.

“Правилно хранене, тренировки в спортната зала и повече време, прекарано с любимия мъж. Това е моята тайна”, казва Антония пред изданието и допълва: “Бих искала да съм пример за всички омъжени жени, които трябва да помнят, че венчалната халка не бива да е повод да забравят за себе си. Има ли някой, който да не е съгласен с мен? Още повече това важи за Русия, където има толкова красиви дами. Когато дойдох тук от България, се влюбих в тази страна, а после и в бъдещия си съпруг”, казва новата "Мисис Русия".

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !