Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

144 000 земляни се спасяват от апокалипсиса на 21.12.2012

отпечатай новината

30.10.2012 15:15 | Видян 2225 пъти

144 000 земляни се спасяват от апокалипсиса на 21.12.2012

Някои смятат, че Апокалипсис ще настъпи на 21 декември 2012 г. в съответствие с тълкуване на календара на маите, докато други са на мнение, че това ще се случи след 72 милиарда милиарда милиарда години.

Следователно кога ще настъпи пророкуваният 183 пъти след падането на Римската империя край на света? Оказва се, че за около 1600-годишен период този край е пророкуван повече от веднъж на всеки 10 години, пише Франс прес.

Във връзка с тази заплаха от катаклизъм, който след два месеца може да унищожи света, възникна цяла индустрия, за да задоволи търсенето на "подготвените".
От научна гледна точка, нищо не подкрепя пророчествата на американеца Хосе Аргуелес, че през 2012 г. "галактични маи" ще дойдат от звездите, за да спасят 144 000 земляни, "еволюирали" на борда на техни кораби. Нищо не подкрепя и тревожните тези на гватемалеца Карлос Бариос, които са базирани върху календара на негови прадеди маи и сочат, че 21 декември т.г е последният ден от живота на човечеството.

В САЩ, Русия, Испания и Франция обаче секти се готвят за най-лошото - наемат се бункери, в интернет се продават комплекти принадлежности за оцеляване, лиофилизирани храни. Някои четат наръчници за оцеляване, в които се казва как да хванеш жива кокошка, да оскубеш перушината й, да извадиш вътрешностите й и да запалиш огън, за да я опечеш, в случай че си сам в природата.

В Калифорния компанията Vivos се е ангажирала с построяването на 20 бункера, които ще могат да приютят 200 души. Всеки бункер ще е снабден с храна за една година. Мястото в бункера се продава срещу 50 000 долара, е написал Жорж Фенек в книгата си "Апокалипсис - реална заплаха?". Той е бивш ръководител на френската служба Miviludes за бдителност и борба със сектите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !