Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Баба Камелия Тодорова - студентка

отпечатай новината

31.10.2012 13:15 | Видян 4469 пъти

Баба Камелия Тодорова - студентка

Камелия Тодорова ходи на компютърни курсове в Нов български университет, научи "Всеки ден". Кеми, както я наричат приятелите ѝ, преподава в университета поп и джаз пеене. Понеже била на "вие" с компютрите, 58-годишната певица решила да се ограмоти и да опознае новите технологии и се записала на курс.

Тодорова обаче никак не вдявала уроците, идвала неподготвена и непрекъснато дразнила по-младите студенти с абсурдните си претенции. Тя очевидно не внимавала в час и задавала идиотски въпроси, чиито отговори били дадени само минута-две по-рано.


Веднъж дори преподавателят толкова се вбесил от факта, че Камелия дошла на курсовете като на гости, без да преговори наученото от предния път, и затова я изгонил от час. "Моля, напуснете!", разпоредил се младият преподавател и посрамената певица напуснала мърмореща залата, издава "Всеки ден".

Според състуденти на изпълнителката във въпросния ден Тодорова била в особено състояние, което някои хора определят чисто и просто като "махмурлук".

"Похвално е, че иска да се научи, но не полага никакви усилия за това! Смята, че само като идва на курсове, ще се образова. Същевременно пречи на нас, които искаме да овладеем материала", недоволства състудент на Търновската царица .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !