Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Златка мастурбира!!!

отпечатай новината

06.11.2012 12:00 | Видян 6621 пъти

Златка мастурбира!!!

Няма съмнение, моделката най-после преглътна пренебрежението на бившия си Багата и най-накрая намери лек за самотата си, научи Всеки ден. Преди да се отдаде на мастурбация, Златка предвидливо и грижливо си изряза ноктите. Незнайно защо обаче реши да пооправи маникюра си в леглото.

Гнусната й проява бързо бе забравена, защото малко по-късно започна еротично да се гърчи под олекотения юрган. Едната й ръка се движеше под завивката енергично, а на лицето й се изписа блажена усмивка.

С опипването си Златка завърши образа си на съблазнителна и леко объркана звезда. Преди дни плеймейтката се изяви като стриптийзъорка.

Съблече се по гащи и танцува под дъжда на двора. За жалост емоциите й рядко избиват в тази насока. Често се случва моделката да хлипа и да се тресе от мъка, вместо да танцува гола или пък да радва зрителите, като се опипва, преди да заспи.

Вчера Златка пак рева. А уж се беше отървала от напрежението под юргана. Явно няма спасение от любовната й мъка, заключиха зрители.

Учудващо, но моделката плака не за бившия си Благой Иванов - Багата. Избухна заради настоящото си гадже, известен като женения Миро.

Двамата се обичали много, но любовта им била забранена. Златка изтъкна семейното положение на гаджето си. Неочаквано определи за пречка и морала си. Било  й съвестно да му разваля семейството.

"С Миро се скарахме. Аз отидох до супермаркета и като излязох, той ме чакаше отвън. Беше се разплакал. Прегърна ме и каза, че ме обича и аз се разплаках. Казах му обаче, че не мога така и си тръгнах. После ми изпрати есемес: "Ще те чакам любов моя", обясни Златка.


Заради тези си откровения и намеци, че жадува за ласките на Миро, плеймейтката загуби подкрепата на зрителите. Всички й съчувстваха, когато плака за Багата и говореше как мечтае да бъде с него, пише Всеки ден.

Щом самбистът я отхвърли обаче, Златка започна да реве за настоящото си гадже, което я чака извън къщата на "ВИП Брадър". "Тая Златка от два стола ще падне на земята. Уж се дра за Багата, а сега се сополиви за Миро. И тя не знае какво иска", коментират възмутени зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !