Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гала кръшка на младия си любовник със самоковски милионер?

отпечатай новината

07.11.2012 16:00 | Видян 4466 пъти

Гала кръшка на младия си любовник със самоковски милионер?

Ето каква шокираща информация достигна до ШОУ чак от… Самоков. Градската легенда там носи, че русата амбиция си набелязала един от личните бизнесмени не само в региона, но в цяла България – един от десетте номинирани за тазгодишните награди "Мениджър на годината" – Сотир Немов.

Шоколадовият бос на югозападна България Сотир Немов управител на фирма "Си Комерсиал 7" ЕООД, инженер по образование, търговец и производител.

Зад незначителната на пръв поглед пресинформация се оказа, че се крие цяла латинодрама. Съпрузите Зоя и Сотир Немови стигнали почти до развод, въпреки че имат идеално семейство.

Оттук-оттам се разчуло, че Гала преследва милионера Сотир и гледа да се облажи от него. Вероятно тя пак се е пробвала с изпитания си "патент" с есемесите, защото какво друго, отбелязват по-запознати, ако не нахалството ѝ да се натрапва по този начин на женени мъже, може да разгневи една законна съпруга?!

Сотир Немов управлява общо 21 127 служители, а активите от управляваните от тях компании през 2011г. са оценени на 28 милиарда лева! Дето се вика – яка работа.

Немов е мъж точно според мечтите на Гала . Само дето работата с есемесите и други женски хитринки този път ударила на камък. Сотир не веднъж показъл характер назад през годините – както в бизнеса, така и със "златотърсачки" от нейния тип.

Според злите езици, той залитнал ама "леко" и за кратко. Дали обаче нейните амбиции са приключили, е въпрос с "повишена трудност", пише Шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !