Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери Божинов: Не съм изнудван от порно звездата!

отпечатай новината

09.11.2012 15:30 | Видян 4524 пъти

Валери Божинов: Не съм изнудван от порно звездата!

Футболният национал Валери Божинов наистина е консумирал сочната снага на италианската порно звезда Леа ди Лео през 2007 г.

Той обаче не е бил изнудван, за да потъне в дълбока тайна плътското му прегрешение. Това разузна „Всеки ден", след като името на играча попадна в кюпа на персони от сой на Ботуша, неустояли на изкушението да оправят дащната дама.

Грандиозен скандал, който обещава да извади на показ следите от семенната течност по мръсните гащи на прелюбодейците, се очертава да разтърси Апенините следващия месец.

Тогава стартира процесът срещу секс бомбата Леа ди Лео и издателството „Имарт". Неговите собственици и порно кошмара на Италия са обвинени, че са изнудвали с огромни суми редица популярни личности със слаби ангели. Интимните им приключения с Ди Лео, спечелила си прякора Леа Общата, са описани до най-тънката подробност в автобиографичната й книга, заради която отсега половин Италия трепери.

Твърди се, че в километричния списък най-много са футболистите от всички нива на италианския футбол. Сред най-известните се спрягат Франческо Тоти, Симоне Индзаги, Лука Тони, Винченцо Якуинта, Франческо Коко, Марко Бориело, Фабио Галанте и така нататък...Нашият Валери също е сърбал чорбата на Леа ди Лео.

Потърсен от репортер на „Всеки ден" за коментар по случай, Божинов призна, че е имал отношения с въпросната дама, но с това потвърждение пожела да приключи темата. Валери само допълни, че не иска да се рови в миналото си, тъй като настоящото и бъдещето му на семейството му в лицето на Николета Лозанова и дъщеря им Никол са най-важни.

В историята обаче се оказаха просветени негови съотборници в националния отбор, които бяха по-сговорчиви. Същата година нападателят пътувал до Рим, където му предстояло операция.

В местен ресторант си уговорил среща с приятели. Във въпросното заведение се засякъл с порно дивата. Запознали ги, като до онзи момент Божинов не знаел коя е жената насреща му. „Завършили вечерта заедно. Валери е разказвал, че не е плащал на дамата", твърдят футболисти на Любослав Пенев.

Три години след онази нощ Божинов открил странно писмо в пощенската кутия пред къщата си в Парма. Финансова полиция, координирана от главния прокурор Алберто ди Пиза и неговия заместник Джеймс Брандини, го призовала на разпит в Милано.

Футболистът се явил с мениджъра си Джери Паломба. Разкостили го от въпроси откога познава Леа ди Лео, при какви обстоятелства са се запознали, имали ли са последвали вербални, орални или интимни контакти, бил ли е изнудван от нея или от трети лица.

Въз основа на показанията му известно време след разпита разследващите се свързали с агента му Паломба, за да го информират, че занапред клиентът му няма да бъде ангажиран по никакъв начин с бъдещото дело, тъй като не е бил сред изнудваните от порно актрисата.

„Всеки ден" се свърза с колеги журналисти от Италия, за да коментират скандал. Според техните прогнози автобиографията на Леа ди Лео никога няма да види бял свят, тъй като от страниците й ще изскочат имена на политици, депутати, дори епископ на папата. Те предполагат също, че книгата ще бъде засекретена и забранена за печат от много високо ниво.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !