Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Златка била бяла робиня в Гърция

отпечатай новината

14.11.2012 11:45 | Видян 3068 пъти

Златка била бяла робиня в Гърция

Цели пет години Златка живяла в робство в Гърция. Господар ѝ бил богаташът Фотис Василиу - издател на няколко списания в южната съседка. Плеймейтката била толкова влюбена в него, че с готовност се примирила с изискванията му. Безропотно изпълнявала заповедите му и стояла под ключ в сараите му, докато той ѝ кръшкал на воля.

"Той ме направи на 100 % зависима от него. Не ми даваше да работя, не ми даваше нищо да правя. Само харчех. Даже ми купи кола по поръчка", обясни моделката. През времето, в което живеела в Гърция, задълженията на Златка били простички и скучни. Сутрин ставала и пиела гръцко кафе, пише Всеки ден.

Следвал поход през фризьорски, козметични салони и бутици. На следващия ден - разходка, за да си покаже новите дрехи, прическа и маникюр. Понякога Златка се разнообразявала с гостуване на приятелки или пък с ходене на на църква в неделя.

Чувствала се като бяла робиня, чието задължение е само да прави секс. "Бях се превърнала в типичната гъркиня. Един ден му казах на гърка, че се чувствам като консуматор и искам нещо да правя. Даде ми работа във фирмата си, както и заплата", обяснява Златка.

Връзката на плеймейтката с гърка Фотис толкова се задълбочила, че на петата година двамата се сгодили. Моделката даже започнала да се обръща към свекърва си с "майко".

Това приказно съществуване на Златка приключило само за един следобед. Прибирала се от пазар, както обикновено, натоварена с покупки. Когато влязла в луксозния палат, който наричала свой дом, сварила годеника си Фотис с друга жена.

Някаква гръцка Николета разделила нашенката с мечтата ѝ да се превърне в образцова домакиня на богаташ, пише още Всеки ден.

"Мога да простя изневяра, но не и това, което видях. Хванах го с тази девойка в нашата къща, в която аз чистя, готвя, пера и гладя. В леглото, в което спим. Разделихме се, нищо не взех от него. Само някои дрехи. Даже си забравих две палта и му казах: "Айде оставям ти ги, да ги дадеш на онази да ги носи", проплака Златка .

Плеймейтката не може да прости, че е позволила на мъж да я зароби и използва. Бургазлийката обаче едва ли осъзнава, че вината да живее като домашен любимец, си е изцяло нейна.

Дори в Къщата на "ВИП Брадър" Златка се държи като робиня - чисти, пере и готви на всички свои съквартиранти. Старае се да им угажда, сякаш е домашна прислужничка на пълен работен ден. Затова и виповете непрекъснато подхвърлят, че който я вземе за жена, няма да загуби.

Златка била перфектната домакиня. Някои се осмелиха да допълнят, че притежава и други качества. Била любяща, чувствителна, отдадена и вярна, добавя Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !