Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Недоразумението Стойка

отпечатай новината

22.11.2012 15:15 | Видян 4424 пъти

Недоразумението Стойка

Въпреки, че е изкарала цели четири години в изучаване на актьорско майсторство, Стойка показа, че не е надарена с талант да влиза в различни превъплъщения. Вместо да изиграе образа на примадона, каквато мисия ѝ възложи Биг Брадър, бившата вече блондинка стана по-скоро дразнител за съквартирантите си, пише Всеки ден.

Дори и това не продължи дълго, защото старите ѝ познайници от първия сезон на шоуто Дими и Нед веднага разконспирираха изключително добродушната Пипируда .

Стойка се издъни с настояването си кучето на Дими да живее на двора, а не да спи при стопанина си в спалнята. Съквартирантът ѝ обаче беше наясно, че обожава животните и за нищо на света не би изгонила четириногото, освен ако няма някаква мисия.

Най-голямата си издънка Стойка сътвори в разговора с Пацата, който директно я попита дали не играе някаква задкулисна игра. Ядосана, че е на косъм да бъде разкрита, тя със заплашителен тон заяви на гълъбовския плейбой да мълчи, защото може да няма какво да яде цял месец.

Изпуснатата реплика беше достатъчна Пацо да се усети, че Стойка има мисия, и да си държи устата затворена, за да спаси хранителния бюджет за следващите четири седмици, пише още Всеки ден

Освен заради слабата актьорска игра съквартирантите взеха Стойка на подбив по още една линия. Макар че веднага побърза да се изфука как е ходила при логопед и вече не говори меко, Пипирудата се върна към пловдивския си диалект в Къщата.

За това, че на няколко пъти тя употреби думи с мек акцент, Найден започна да я бъзика и подиграва, изговаряйки като нея "мисо" вместо месо, "сипиш" вместо сипеш и още куп думички с омекотени гласни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !