Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери си дойде за чрд на Николета

отпечатай новината

01.12.2012 09:00 | Видян 3580 пъти | Гласували 1

Валери си дойде за чрд на Николета

Валери Божинов заряза футболния клуб „Верона", където играе, и си дойде в България вчера специално за рождения ден на половинката си Николета Лозанова. Плеймейтката навърши 25 години.

„Най-ценният ми подарък!" Така Николета коментира завръщането на съпруга си от Италия. Още повече му се зарадва малката им дъщеричка Никол, която макар и да е одрала кожата на баща си, напомня на майка си по стил, облечена в костюмче с леопардова щампа. Лозанова каза още, че е сбъднала всичките си мечти.

„Често си правим равносметка за живота ни именно на рождените си дни. Е, и аз тази година си направих, а заключението ми е следното: за скромните си 25 години се чувствам щастлива, успяла и обичана", сподели Божинова. „Връщайки се назад във времето, установявам, че съм сбъднала всичките си мечти", твърди още тя.

Междувременно плеймейтката се погрижи и за празничното настроение вкъщи. Още в сряда тя украси коледната си елха и дори се похвали със снимки на дъщеричката си пред нея. Край дървото е разположена кукла на Дядо Коледа почти в естествен ръст, а под него - светещо мече. Самата Никол пък е издокарана като едно от джуджетата на добрия старец.

Очакваме Николета да сподели и какъв подарък е поръчала да я чака под елхата на Коледа, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !