Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Азис в легло с 50 мъже

отпечатай новината

03.12.2012 16:15 | Видян 5147 пъти

Азис в легло с 50 мъже

Страшен късмет извади Азис. Скандалната звезда е само на няколко дни разстояние да сбъдне три свои мечти накуп. Първо - ще спи в хотел заедно с 50-те най-красиви мъже в света. Второ - на крачка е от подпис с музикална компания от Турция.

И трето - коя е кралицата на поп фолка в България и на Балканите, ще узнаят чак в далечна Индия. В началото на идния месец славеят от Костинброд ще лети за Истанбул. Още през октомври Василка била ангажирана за гост-изпълнител на конкурса Best Models Of The World, дуцентите му.

Василка вдигнала кръвно от вълнение, когато узнала, че домакините на конкурса са й приготвили апартамент в хотела, в който ще отседнат и претендентите за титлата - все мъже от сой, прииждащи от цял свят.

Организаторите попитали дори дали звездата не желае да бъде настанена заедно с някой от бест моделите. Азиска обаче я хванало срам, научи Всеки ден.

Изпълнителят на "ММА" изпаднал в сериозна дилема - дали да не се яви пред мускулягите с женската си визия. Отказал се обаче, тъй като превъплъщението му с перука, червило и 12-сантиметров и токчета можело да бъде прието на нож в консервативна Турция. А точно южната ни съседка била следващата сцена, която фолк звездата си е поставила за превземане.

"България отдавна ми е тясна, а комшиите сега започват да лудват по мен. Ако не вярвате, отворете интернет и вижте колко хора дойдоха на концерта ми в Бурса", фръцка се чалга коконата и учи текст на новата си песен, която ще бъде записана в два варианта - на български и на турски.

За разпространяването на турското парче щяла да се погрижи музикална компания от Истанбул. Очаква се Азис да финализира преговорите с нейните продуценти в дните около конкурса. Престоят на Василка край Босфора пък бил запълнен с интервюта и снимки за местни медии.

А телевизионен канал от Индия, който ще отрази участието на своя бест модел, заявил писмена молба да разпита звездата в едночасово интервю, пише Всеки ден.

"Свързаха се с нас още през септември, искаха да пратят екип в София, но когато стана ясно, че Васко ще пее на конкурса, уговорихме срещата за Истанбул", признаха от екипа на певеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !