Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мария Сапунджиева разкри семейни проблеми в миналото

отпечатай новината

05.12.2012 15:00 | Видян 2377 пъти

Мария Сапунджиева разкри семейни проблеми в миналото

На презентацията на д-р Ценка Местанска „Отслабване със силата на мисълта”, която се състоя вчера, Мария Сапунджиева призна за свои семейни проблеми, коренящи се в миналото.

На сцената на Studio 5 актрисата призна, че благодарение на Техниката за Емоционална Свобода, която се практикува от дипломирания психолог д-р Ценка Местанска, успяла да промени отношението си към баща си.

Тя се запознала с психоложката, работила с Дейв Геън от Depeche Mode, защото отдавна проявявала интерес към ТЕС (малко познат у нас метод за влияние върху психиката на енергийно ниво, който акцентира върху състоянието на емоциите и работи с подсъзнанието).

Д-р Местанска й помогнала да открие корена на тогавашни проблеми в личния и професионалния й живот.

Оказало се, че това били взаимоотношенията с баща й, които след няколко сеанса по ТЕС, били променени в коренно положителна насока.

На презентацията д-р Ценка Местанска разкри на присъстващите не само как можем да отслабнем единствено със силата на положителна мисъл, но и как можем да откажем цигарите, фобиите си, депресивните състояния, дори как може да бъде спасен човешки живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !