Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

След края на света

отпечатай новината

17.12.2012 09:20 | Видян 2494 пъти | Гласували 1

След края на света

Майната ти, живот, и ти ще свършиш, гласи една тъпа шега. Същото можем да възкликнем и за общия си живот, който наричаме свят, ако случайно пък вземе да се сбъдне пророчеството на маите за 21.12.12. Честно казано, след като преживяхме тъповатата еуфория на 12.12.12 и метеора в нощта на 13.12.12, новия изборен кодекс и куп още заплашителни чудеса, като нищо ще оцелеем и след края на света. Ще оживеем и ще си пеем като Васил Найденов от филма със същото име. Нали я помните оная негова песен Тааам? И ма’ането на ръце от клипа...

Та така – като се питаме какво ще правим след 21.12.12, сиреч след края на света – положителният отговор, а ние просто сме длъжни при всичко, което ни споходи тази година да мислим само и единствено позитивно, гласи: ще пеем и ще ма’аме ръце като Кеца.

Някой неприятен песимист ще се намери да контрира, че нищо добро не ни чака. И ще напомни думите на неоценения класик и един от най-умните хора, които съм срещал в живота Станислав Стратиев, който беше написал, че "който оцелее тази зима, ще съжалява догодина". Беше го написал за зимата на 1987 г. или 1988 г. уж като шега, като хипербола, като крайна форма на песимизъм, а то си важи за всяка следваща българска зима.

Кофти ли ви звучи?! Все пак нека не забравяме къде живеем, освен в един несекващ абсурден филм. Пак Стратиев беше нарекъл милата ни държава преди 20 години: "страната на НЕограничените НЕвъзможности".

Като имаме предвид всичко това, в новия брой на Супер 19’ направо сме се олели с предсказанията за 2013 година, с които може би ще дадем малко вяра и надежда на онези, които искат да видят живота по-красив.

Ако не сте доволни от астрологичния хороскоп, вижте китайския. Ако и той не ви върши работа – подготвили сме и нумерологично гадание, което ни е слабост.

Защо ви даваме 3 в 1 ли? Ами за утеха, за да създадем илюзията, че в този живот – преди и след края на света, българите имаме право на избор, след като тези дни стана ясно какви ще бъдат изборите догодина. Според последните промени в съответния кодекс се очертава да приличат на въпроса: ГЕРБ или да.

Ако искате, приемете последното като новогодишна шега, каквито дойдоха на мода напоследък в родната политика. Ако не, ще направя традиционното си пожелание: по-добри новини до другия понеделник. Който пък се пада след края на света. По щастлива случайност денят е въведение в Рождество Христово. Празникът на надеждата.

Пожелавам по-добри новини и догодина, когато ще излезе следващият брой на Супер 19’ – на 14 януари. Бъдете щастливи! До и след края на света...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !