Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия: Едва не умрях!

отпечатай новината

21.12.2012 11:15 | Видян 3639 пъти | Гласували 1

Алисия: Едва не умрях!

Алисия едва не се гътнала от тежка болест. Самата тя не крие това, но не желае да дава подробности. Заради здравословния си проблем вакарелката обикаляла лекарски кабинети и си правела всевъзможни изследвания месеци наред. Състоянието ѝ било трудно за диагностициране и само някой като доктор Хаус можел да ѝ помогне. В крайна сметка обаче всичко завършило с хепиенд, пише Уикенд.

"Имах тежко заболяване, което не стигна до медиите. Беше много страшно“, доверила пред колежки в бранша Алисия. И на тях обаче не пожелала да каже от какво точно е боледувала. Страхувала се да не разгласят информацията и тя да достигне до близките й и да ги уплаши.

От няколко седмици изпълнителката е напълно изцерена. Тя е щастлива и благодарна, че Господ ѝ е дал втори шанс.

Здравето на Алисия се влошавало постепенно, твърдят хора от най-близкото й обкръжение. Първоначално певицата получила симптоми на грипна простуда.

Лекувала се, но отново се разболявала Настинките ѝ зачестили, заради което фолкпевицата се усъмнила, че нещо не е наред с имунитета ѝ. Направила си изследвания и научила страшната диагноза, за която и до днес мълчи.

"Пази я в тайна, не желае да тревожи близките си. А и няма смисъл да я разгласява сега, защото вече е здрава и се чувства добре. Заболяването ѝ е в миналото", споделят познати на Алисия. И допълват, че причина за проблемите й са натовареното й ежедневие и стресът.

В последната година вакарелката действително бе подложена на огромно напрежение. При това притесненията ѝ бяха свързани не само с работата й. Изгората на Мамин Ники трябваше да воюва на два фронта – с конкуренцията в професията си и с враговете в личния си живот. Певицата води тежка съдебна битка с бившия си мъж – футболиста Валери Божинов, а трябваше да търпи и подигравките на баджаначката си Николета Лозанова. Както е известно, плеймейтката открадна съпруга й, а Алисия отмъсти, като се гаджоса с бившия на "Плейбой" звездата – Николай Михайлов, пише още Уикенд.

Тези дни Николета пак не пожали съперницата си. Тя обяви, че Малката перука кръшка на жена си и изпълнителката от Вакарел последна ще разбере коя е заместницата ѝ. Е не е ли способна такава реплика да разболее всяка жена?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !