Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Коледен поздрав от Рут, Криста и Rachel Row

отпечатай новината

27.12.2012 09:45 | Видян 1706 пъти

Коледен поздрав от Рут, Криста и Rachel Row

Макар и да се познават от години, Криста, Рут и Rachel ще застанат за пръв път заедно на сцена.
По време на репетициите Rachel, която е вече доказано един от най-талантливите млади автори в България, изненадва момичетата с идея за песен-покана за концертите.

Само след час импровизираният музикален призив е готов, като в него са вплетени някои от най-запомнящите се фрази от песни на трите певици – „Тук и сега” и предстоящият сингъл „Твоя” на Rachel Row, „Това, което искаш”, „За теб” и новият сингъл „Силна любов” на Криста и „Близо” на Рут.
 
„Хо Хо Хо” на „трите елена – Ко Ко То”, както шеговито се кръщават трите момичета (от фамилните им имена – Кокорска, Колева и Тодорова), бързо набира популярност в интернет. Линкът за слушане е: https://soundcloud.com/ruthmusic/ruth-krista-and-rachel-row

Началото на 2013 е свързано с Холандия и за Криста, и за Рут. През януари Криста ще изнесе самостоятелен концерт на фестивала Евросоник в Грьонинген, на който ще представи дебютния си албум, а Рут ще дозапише в Амстердам новия си албум, който ще излезе през пролетта. Плановете на Rachel също са свързани с международната сцена.

Ремиксът на дебютния й сингъл „Follow the step” беше включен в топ 20 сингли за 2012 г. на списанието Groove Magazine – едно от най-популярните за електронна музика в Германия.

Много празнично настроение ще поднесат Рут  и Криста днeс 27 декември от 22ч. в Sofia Live Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !