Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Драго Чая реши: Оставам ерген

отпечатай новината

23.01.2013 16:45 | Видян 2191 пъти

Драго Чая реши: Оставам ерген

Току-що навършилият 42 години телевизионен водещ Драгомир Драганов направи равносметка на случилото му се досега, пише Блиц.

В последните години той преживял много тежки моменти, сред които смъртта на баба му, тежка катастрофа и опасност от тежък фалит. Въпреки всичко той работи упорито и е убеден, че всичко, за което мечтае, ще му се случи. “Слава Богу, отиде си леко – в съня си”, споделя Драго пред “Галерия” за загубата на 87-годишната си баба.

“През това време претърпях много сериозни загуби и в личен и във финансов план, за които никой не знае.

Страшна катастрофа претърпях, почти до фалит бях стигнал”, добавя телевизионният водещ.

Той вече се е примирил с мисълта, че ще си остане ерген. Това, обаче, не означава, че е сам. Има човек до него, но той отказва да разкрие повече подробности.

Сред най-близките му приятели в телевизията пък е Кака Лара, заради което си спечелил подозрението, че двамата ходят. Двамата наистина ходели, но на кино и театър.

Водещият коментира и отношенията си с Лили Иванова. Той е категоричен, че разривът между тях е окончателен. Бил е на концерта й в “Арена Армеец”. “Тя е велика, велика! Нямаме друга такава звезда”, смята Драго. Но двамата вече не се чуват, а той категорично е решил да не говори за нея.

Уважението му към естрадната прима си остава, но му е писнало хората да смятат, че той си прави реклама на неин гръб. “Всичко между нас е приключило. Каквото било, било”, отсече той.

“Никога не съм бил част от никакво лоби, от приятелски кръгчета и не завиждам на онези, които се гушкат с различните директори на телевизията. Вече съм убеден, че онова, за което мечтая, ще му се случи”, уверен е рожденикът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !