Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гъмзата развежда чалга певица

отпечатай новината

24.01.2013 14:45 | Видян 5728 пъти

Гъмзата развежда чалга певица

Забранена любов кипи между Йордан Йончев-Гъмзата и второкласната фолк певица Татяна, научи Всеки ден. Горещата клюка се разпространява като грип от уста на уста, а първоизточникът е самата чалга изпълнителка, която се хвалила пред свои колежки с кого е мачкала чаршафите.

Нека младите да се обичат, казват възрастните хора, но заформилата се афера е на път да разбие два брака, разказват запознати със случая.

 От 5 години и половина Гъмзата е женен за балерината Юлияна от "Магаданс". Татяна пък има дългогодишен брак с мастит бизнесмен - Борис, от когото има 13-годишен син.

Макар да се познават отдавна, любовта между тромпетиста на "Ку-ку бенд" и чалга изпълнителката пламнала миналото лято по време на съвместно участие в столична кръчма в Студентски град. Гъмзата надувал тромпета, а брюнетката въртяла кючеци до него.

Това сложило начало на техния неофициален за пред медиите дует, но инак здраво свързан извън камерите.

Запознати разкриват, че музикантът и певицата поддържат по-скоро интимна връзка, отколкото такава, лежаща на чувства. Това обаче по никакъв начин не оправдава прелюбодейската им постъпка, хвърлят камъни по тях моралисти.

Мълвата за това, какви ги върши съпругата му, очевидно все още не е стигнала до Борис. Мъжът на чалгаджийката, бивш атлет и понастоящем мастит бизнесмен, опериращ с европейски пари, е известен с лютия си балкански нрав.

Хора от близкото им обкръжение буквално се притесняват за това какво може да се случи на Татяна. Юлияна - жената на Гъмзата , успокоява ревнивия си нрав единствено с популярността на съпруга си, заради която според нея той често е обект на измислени афери. Не и този път обаче, категорични са в шоусредити, пише Всеки ден.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !