Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Стани богат се завръща

отпечатай новината

25.01.2013 13:15 | Видян 2548 пъти

Стани богат се завръща

Какво би станало, ако Теди Москов и Азис застанат един до друг в името на доброто? Нещо подобно ще видим в новия сезон на „Стани богат", пише Всеки ден.

Шоуто се връща в ефира на Нова ТВ през пролетта. То ще събира по двойки родни звезди, известни с крайните си разногласия и коренно различни мнения. Те обаче ще трябва да се борят заедно в името на обща благотворителна кауза.

Новият сезон на „Стани боат" е един от гвоздеите на Нова за пролетта. Медиата вкарва в програмата си и състезанието по танци „Денсинг старс".

Тя го отмъкна от бТВ, където то имаше цели две издания. Отново звезди ще танцуват с професионалисти в различни стилове. Накрая ще остане само един - победителят.

Нова ТВ залага и на още едно риалити. „Като две капки вода" ще кара известни личности да влизат в ролите на световни музикални звезди.

Те ще трябва да ги изкопират възможно най-точно и на външен вид, и като глас, и като сценично поведение.

Практиката обаче показва, че най-често тези опити водят до комични ситуации и бурен смях.

Шоуто „Шатра" пък ще вкарва известни хора в циганската махала, където ще трябва да живеят не просто с ромите, а като тях. Първите смелчаци са приятелката на Гала - Джуджи, бившият вокалист на „Те" Любо и режисьорът Андрей Слабаков.

„Имаш поща" продължава с двойно повече истории и продължителност 2 часа. Продължава излъчването на „Пълна лудница",„Етажна собственост", а „Господари на ефира" ще се води от Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !