Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Миро прави равносметка на живота си

отпечатай новината

28.01.2013 10:45 | Видян 2542 пъти

Миро прави равносметка на живота си

Миро отрече да има ново гадже, а още по-малко за отношения между него и рапъра Криско, пише Супер 19'.

Според клюката в музикантските среди, звездата бил прибрал под крилото си младия изпълнител и от Нова година насам двамата били неразделни.

Поп певецът е решил тази година да се активизира и да пусне повече свои песни. Началото ще постави с парче точно за рождения си ден.

Бившият член на дует КариZма, който напоследък не е сред най-дейните изпълнители, подготвя нов проект. Последния си сингъл Върхът на планината той промотира в края на миналата година.

Следващият си сингъл смята да представи за рождения си ден на 10 март, когато ще навърши 37 години. Веднага след това продължава усилена работа, за да зарадва почитателите си с цял албум. "Новата песен ще излезе март месец, албумът ми ще излезе през май, пише още Супер 19'.

Песента се казва Сувенир и ще я пусна навръх рождения ми ден", разказа той в тв интервю. Текстът на новото му парче представя живота като един сувенир.

"Това, което ще вземем накрая със себе си, са само спомените за това, което сме направили. Човек отвреме навреме трябва да прави равносметка на живота си, особено като става на 37 години", обяснява Миро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !