Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Гала заприлича на извънземно

отпечатай новината

29.01.2013 15:45 | Видян 3436 пъти

Гала заприлича на извънземно

Менте блондинката Гала тотално заприлича на извънземно. В сутрешното си предаване "На кафе" тя цъфна с очила, които са крайно неподходящи за формата на лицето ѝ, пише Блиц.

Вече ви информирахме за причината Гала да посегне към този аксесоар, а именно - инцидентът от преди броени дни. През нощта водещата е била атакувана от котка, която, незнайно защо, е проявила агресия. Очите на блондинката са одраскани и тя явно не желае зрителите да виждат следите, оставени от домашния ѝ любимец по лицето. В днешното предаване камерите са насочени не толкова към водещата, а към гостите ѝ.

Смешното е, че веднага след инцидента Гала се е обадила не на офталмолог, а на пластичния си хирург. "Това говори много за "интелекта" на водещите телевизионни предавания. А уж все кани разни "докторици", "светила" в медицината... Горкицата!", коментират форумци.

Не се знае още колко време Гала ще носи слънчеви очила в ефир, но ако това продължи дълго време, едно е сигурно – зрителите ще започнат да сънуват кошмари. Водещата показва катастрофален стил, като ретро очилата, които е изровила от някой килер за днешното предаване, са върха на безвкусицата.

Очевидно заради това камерата снима водещата в гръб и акцентира главно върху гостите, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !