Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Златка заживя с 8 циганчета

отпечатай новината

31.01.2013 09:30 | Видян 3928 пъти

Златка заживя с 8 циганчета

Златка Димитрова , която бе сред най-атрактивните участници в последния „ВИП Брадър“, от началото на седмицата заживя в циганско семейство с 8 деца, съобщава Галерия. Къщата на ромите е в отдалечено петричко село.

Сексапилната брюнетка ще се бори за прехраната на семейството заедно с ромите и ще изпита всички несгоди на чергарския живот.

Компания сред циганите ще й правят журналистът Мартин Карбовски и певецът Дичо. Всички те са участници в риалити формата на Нова телевизия „Шатра“, който започва в началото на февруари.

Циганите ще си избират любимци сред българските звезди, а когото не харесат, ще гонят. „Златка е много работлива, перфектна домакиня и е народен човек. Едва ли трудностите ще я стреснат и най-вероятно тя ще стане любимка на ромите“, прогнозират зрители.

Плеймейтката определено се е сдобила с много фенове след участието си във „ВИП Брадър„, където сбърка имената на столиците, но показа, че е открита и с изострено чувство за справедливост. След излизането от Къщата интересът на тв продуцентите към нея е засилен, а няколко пъти тя бе канена за водеща в сутрешния блок на „Нова“ заедно с Павел Владимиров.

Напоследък Златка рядко се появява на светски партита и предпочита да си стои вкъщи заедно с приятеля си Миро, с когото от известно време живеят заедно. Откакто е с Миро, спряха и всевъзможните клюки по неин адрес, които я забъркваха с кого ли не, включително с Димитър Бербатов, когото тя въобще не познава, пише още Галерия.

„Не е изключено с Миро скоро да вдигнат и сватба“, предполагат приятели на най-голямата опонентка на Къци във „ВИП Брадър“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !