Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джоанна: Лестер не ми е гадже, работим заедно

отпечатай новината

01.02.2013 17:45 | Видян 3410 пъти

Джоанна: Лестер не ми е гадже, работим заедно

Фолк певицата Джоанна, сподели пред камерата на BLife, че гледа на живота все по-оптимистично. Тя е убедена, че след всяко лошо, идва нещо добро.

„След болезнената операцията, която преживях, започнаха да ми се случват доста хубави неща, както в личен така и в професионален план“, сподели певицата пред BLife.

Тя допълни, че скоро ще започне активно да работи и реализира плановете си, които временно е загърбила. Джоанна призна, че след всичко, което е преживяла, е осъзнала за пореден път, че здравето е най–важното нещо в живота на човек.

Блондинката сподели пред камерата на BLife, че кариерата й започва да се развива все по–добре и заяви, че участията й нарастват.

„Другият месец излиза новата ми песен, която е доста динамична и темпераментна“, издаде певицата, която смята, че има лека криза във фолка.

Певицата отрече твърденията, че е гадже с риалити звездата македонеца Лестер и сподели, че двамата подготвят общ проект.


„Ще го запазя в тайна. Нека нещата се случат и тогава ще говорим“, допълни фолк певицата, която издаде, че

Лестер е получил покана да стане част от музикалната компания на Ненчо Касъмов.

Певицата коментира и личния си живот, като сподели, че разочарованията в любовта най–често се използват за временен пиар. Фолкаджийката се похвали, че е щастлива, но отказа да разкрие, дали е обвързана или не.

Тя се съгласи да коментира едни от най–харесваните мъже в светските ни среди. Валери Божинов тя определи като чаровен, даже доста чаровен, но не типа мъже, който тя харесва. Бившият на Азис – Коце Ламята асоциира с топли чувства и приятелство.

„Усещам го като брат“, отсече Джоанна. За певецът Константин, тя сподели, че има доста секси излъчване. Доближава се до моя тип“, смее се блондинката.

Най–харесваният от нея е боксьорът Тервел Пулев, пише още BLife.

„За съжаление е обвързан, има си дете, но като излъчване ми допада. Има мъжкарско и агресивно поведение“, призна певицата, която харесва агресията в погледа на мъжете. Певицата обещава на феновете си нова песен и клип в най–скоро време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !