Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Модна къща "Агресия" подготвя грандиозно ревю

отпечатай новината

08.02.2013 10:45 | Видян 3360 пъти

Модна къща

Модна къща „Агресия” представи пред журналисти и клиенти на фирмата най-новите платове, материи и тъкани на марката Scabal.

Гостите се запознаха с най-новите модни тенденции за сезона пролет – лято 2013г. лично от представителя на Scabal г-н Benjamin Hegermann. Колекцията представя едно ново удоволствие на своите клиенти. Богатство от цветове и десени, карета, райета, океан от ценни материи: лен, коприна, вълна, най-фин памук, кашмир. Смесване на финни влакна, за да се получат изключителни платове за летния сезон.

За деловия мъж в колекцията са предложени материи в тъмно синьо, кралско синьо, сиво, вълна и дълговлакнест мохер, който предава на костюмите допълнителен блясък и комфорт. Всяка колекция е отделна тема със собствено име. За всеки мъж, за всеки повод, Scabal има предложение. С плат на Scabal, претворен в костюм от майстор шивачите на "Агресия" всеки съвременен, делови мъж може да покори света.

Презентацията и коктейла уважиха с присъствието си г-н Валентин Михов, Иван и Андрей, Любен Дилов - син, Азис , Елена Тихомирова, Иван Динев – Устата, Петя Велкова, г-н Антон Генов, Диана Митева, Косьо Будев, Ата Сот, Филипос Пименидис и много други верни клиенти и почитатели на Модна къща „Агресия”.

Кулминацията на събитието бе обявяването на предстоящото ревю по повод 20 годишнината на Модна къща "Агресия". То ще се проведе на 19 март.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !