Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Лили Иванова честити и на Татяна Лолова във фейсбук

отпечатай новината

12.02.2013 14:45 | Видян 2133 пъти

Лили Иванова честити и на Татяна Лолова във фейсбук

"Честит рожден ден на една от най-обаятелните актриси и разкошен човек! С много, много обич!", написа Лили Иванова на Татяна Лолова в социалната мрежа, пише 24 часа.

Най-известната българска певица напоследък е доста често във фейсбук. Така и в неделя честити празника на голямата актриса в мрежата, където всички се познават и няма анонимни лица.

"Познавам Лили, откакто е започнала да пее, много я обичам, винаги е много мила и внимателна. Имах шанса да кажа в ефир колко много я обичам, когато бях в предаването на Кеворк", обясни Лолова. На 20 януари двете се разцелуваха на сцената на Театър 199. Тогава Иванова изгледа моноспектакъла на Лолова "Дуенде" от задните редове, а после поздрави актрисата пред публиката.

Под честитката за рождения ден певицата отново публикува снимка на двете, прегърнати на сцената в театъра. Лолова навърши 79 г. в неделя.

Пак така виртуално примата на българската естрада поздрави на 2 февруари и Стоянка Мутафова за рождения ден. Лили я търсила по телефона, но след като не могла да се свърже, се сетила за фейсбук.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !