Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гена Трайкова залюби женен колега

отпечатай новината

15.02.2013 09:45 | Видян 4475 пъти

Гена Трайкова залюби женен колега

Гена Трайкова е в центъра на горещ любовен триъгълник, заради който бТВ се тресе от интриги от месец насам, пише Уикенд.

Колеги на водещата разкриват пред журналисти, че новинарката си е загубила ума по свой женен колега и без капка свян и морал го преследва из коридорите на медията.

Трайкова не се спирала пред нищо в целта си да омае репортера Петър Нанев, който отгоре на всичко е 10 години по-млад от нея.

Като побесняла тигрица е. Още на коледния купон си пийна и започна да го сваля и беше ясно, че рано или късно той ще поддаде“, разкриват запознати с любовната афера.

По думите им упоритата свалка на Гена вече е дала резултат и Петър също си е изгубил ума по какичката, на която се възхищава и заради успехите й в кариерата. Двамата са станали почти неразделни и все по-неуспешно крият забранената си любов.

"Петър и жена му са заедно от 8-и клас и за него е добре дошло нещо ново. А Гена явно няма никакъв срам и е готова да изгради щастие върху чуждото нещастие, тя беше на сватбата им през есента, но въпреки това е готова да ги разведе дивят се колегите на бТВ журналистите.

По думите им било въпрос на време в нюзрума да се разиграе грозен панаир с участието на любовното трио.

Съпругата на Нанев била лудо влюбена в него и на сватбата няколко пъти си пожелала скоро да имат наследници. Затова нямало да се откаже без бой от мъжа си.

Любопитна подробност е, че бившето гадже на новинарката и неин екранен партньор Венелин Петков благословил връзката й с Нанев и дори бил неин съюзник, като я прикривал, когато се налага.

Той и новата му изгора дори излизали по вечери с колежката му и нейното младо гадже, пише още Уикенд.

Сочната клюка за секс интригата между Гена и Петър е стигнала и до ушите на шефовете на медията, но те още не са предприели никакви мерки срещу топ новинарката си.

Ситуацията обаче изисквала намеса от по-високо ниво и вероятно такава скоро ще има, тъй като Трайкова се пада шефка на Нанев, а подобни връзки на работното място не се поощряват. Дори  заплахата от наказание и уволнение не стряскала обаче Гена.

Пред колеги тя коментирала, че цялата й младост е минала в упорит труд в бТВ и заради кариерата е жертвала много в личен план. Затова пък не била склонна да изпусне любовта и предпочитала да рискува работата си.

Младият Петър Нанев я карал да се чувства отново на 20 и я извадил от депресията, в която била изпаднала напоследък.

Гена се потиснала, че всичките й дружки вече са женени и дундуркат бебета, а тя дори няма сериозен приятел.

Затова сериозният и доказал се като стабилен в брака мъж репортер я привличал още повече и тя е решила да го разведе, допълни изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !