Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Миглена Ангелова ще съди жената на Веско Маринов

отпечатай новината

21.02.2013 15:30 | Видян 3774 пъти

Миглена Ангелова ще съди жената на Веско Маринов

15 000 лева може да вкарат в съда бившата изгора на Веско Маринов. Точно толкова дължи невярната съпруга на певеца на тв водещата Миглена Ангелова, пише Уикенд.

Преди няколко години двете дами работеха заедно, а мадам "Искрено и лично" бе избрана от булката на Веско за главен редактор на издавано от нея женско списание. Договорката им била Миглена да получава 3000 лева заплата на месец.

Списанието нямало успех. След като то започнало малко по малко да затъва, Цветанка просто спряла да плаща на уж близката си приятелка. Ангелова твърди, че има да взима общо 15 бона

Невярната жена на Веско обаче дори спряла да си вдига телефона, когато журналистката ѝ звъняла да си търси парите.

За да получи подобаващо наказание за неизпълнената им договорка, Миглена възнамерявала да изтипоса бившата си шефка в ефира на "Съдът влиза", което води по TV7, и да чуе присъдата на съдия Искра Онцова.

В случай, че публичното унижение не е достатъчно за Цветанка, Миглена ще заведе срещу нея иск не пред телевизионния, а пред истинския съд.Там ще настоява за много по-голямо обезщетение, защото ще претендира и за неустойките по трудовия си договор, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !