Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Николета заряза детето на село

отпечатай новината

25.02.2013 14:45 | Видян 2549 пъти

Николета заряза детето на село

Баби и дядовци ще гледат щерката на Николета Лозанова, докато майката работи върху имиджа си в "Къртицата", научи Всеки ден.

Бившата плеймейтка се кани да хвърли детето на роднините за цели 3 месеца - докато продължава шоуто по ТV7, в което ще участва.

"Спокойна съм за Никол, ще я гледа баща й, той обожава да се грижи за дъщеричката ни", каза Николета пред журналисти.

Истината обаче е друга. Валери Божинов няма ни най-бегло намерение да се занимава с детето. Той ще използва времето, докато половинката му е в "Къртицата", за да работи над  западащата си кариера. По цял ден смята да е на тренировки, ще пътува за мачове и е изключено да гледа момиченцето, което е само на годинка и изисква постоянни грижи.

Семейството още отсега е съобщило на бабите, че се кани да командирова Никол в пловдивското село Караджово, където живеят роднините на плеймейтката. Те имат магазин там и не се занимават с нищо друго освен с клиентите, които влизат от време на време при тях, за да си купят нещо за ядене.

Не само майката, но и самата бабата на Николета е ангажирана в гледането на  малката Никол.

Макар че вече е на 70 години, баба Вили все още е здрава и Божинови нямат никакви притеснения да й прехвърлят родителските си задължения.

Това е навик на Николета и Валери, които често оставят Никол при роднините, за да се забавляват спокойно по нощни заведения или да си организират романтични пътувания.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !