Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

"Къртицата" излъга пловдивчани, че ще видят Ни Ло

отпечатай новината

26.02.2013 18:00 | Видян 3194 пъти | Гласували 1

Десетки фенове на Николета Лозанова чакали пред вратите на "Хотел Лайпциг" часове преди началото на кастинга на "Къртицата", но така и не я видели, оплакаха се те пред Шоу.

От екипа на риалитито заявиха, че плеймейтката е дошла, придружена от Ванко 1, но участниците в кастинга незнайно как са изпуснали появата ѝ.

"Току-що се връщам с Тодор Петров от кастингите на новото предаване по ТВ7 – "Къртицата". Този кастинг беше най-смешният – забележете: БЕЗ известните лица (хахаха). Вкараха ни в някаква стая, наобиколена със столове, и ни направиха 3 игри", разказа във Фейсбук един от кандидатите - Веселин Любенов. Той издава, че в първата игра имало снимки на участниците в шоуто, а под тях - поставени на пода листове с написано "за" или "против". Всеки от групата трябвало да застане на което иска място и да се обоснове защо. "Аз и Тодор, разбира се, застанахме "ЗА" Николета Лозанова и казахме, че искаме да участваме в отбор с нея, защото тя е един уникален човек и много би било интересно да "живея" с нея в това шоу”, разказва още Любенов.

Във втората задача имало една ябълка, която се предавала от ръка на ръка и всеки, който получел плода, трябвало да каже по нещо. "Така да го измисли, че накрая да стане цяла история", обяснява "ловецът на звезди" Веселин. В третата задача всеки трябвало да си избере по един предмет от масата пред журито и да обясни защо точно това е взел. Според кандидатите за слава, целта била да се проверят начинът на изразяване и правоговорът на участниците.

82-годишният Ангел Войнов засега е най-възрастният кандидат за участие в "Къртицата". "Приключенски дух не ми липсва и не се вглеждайте във възрастта ми, ще ви го докажа", категорично заявил той на екипа.

Покани за участие в шоуто получили актьорът Калин Сърменов, рап певците Спенс и Играта, както и водещият бате Енчо. Някой от тях със сигурност щял да се присъедини към Азис, Николета и Деян Донков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !