Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Коцето, Емил и Райчо стават бизнес партньори

отпечатай новината

28.02.2013 11:15 | Видян 1731 пъти

Коцето, Емил и Райчо стават бизнес партньори

Този петък в „Домашен арест” Райчо ще ужаси всички в къщата с бурния си и съпровождан от нетърпима музика сексуален живот.

Анастасия започва да настоява да поговори с новата му приятелка, но проблемът е, че никой никога не я е виждал.

Коцето от своя страна извършва ред глупости, за да накара Райчо малко да се спре. Как ще реагира мама Еми на тази ситуация след завръщането си от поредното пътуване и коя всъщност ще се окаже „перфектната” приятелка на Райчо, зрителите на bTV ще разберат утре 1 март, от 20:00 часа.

След като са решили интимния казус Коцето, Емил и Райчо ще се опитат да започнат свой бизнес. По поръчка на Коцето, Емил успява да произведе бира от боб. Райчо регистрира фирмата, Емко става главният „технолог”, а Коцето се заеме с „най-съществената” задача – да измисли името на напитката.

Първият им бизнес успех е продажбата на голямо количество бира на кмета на Трапоклово, но точно когато всичко потръгва, става ясно, че бирата е опасна за здравето. Как ще се справят тримата партньори със ситуацията и какво ще стане с общия им бизнес план, зрителите на bTV ще разберат в първия ден на месец март от 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !