Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Веско Маринов стяга куфарите

отпечатай новината

28.02.2013 11:45 | Видян 2468 пъти

Веско Маринов стяга куфарите

Политическа промяна издуха Веселин Маринов от вакантното му място „партиен любимец". Близки до изпълнителя на „Червено вино" разказват, не бурните промени в последно време сериозно са  го притеснили и той се страхува за бъдещето си.

Упорита мълва гласи, че Веско дори стяга куфарите си и търси място, на което може да се установи завинаги, научи Всеки ден.

Кризата никога не е ловяла кариерата на Веселин Маринов, пресмятат хора от бранша. Левентът от Полски Тръмбеш е един от малцината изпълнители, които през последните 25 години пълнят зали и читалища при всякакви обстоятелства, дори държавни финансови банкрути.

Всеизвестно е, че тайната на успеха на Веско е бързата му адаптивност към силните на деня и партийната му обвързаност с управляващите.

Макар да е известен като любимец на червените бабички, Веско всъщност пял за много повече партии и към тях е бил също толкова привързан, колкото и към левицата.

Добър в набирането на електорат, Маринов агитираше в предизборната кампания преди управлението на Симеон Сакскобургготски именно за него, след това пък по време на тройната коалиция също бе в силите си, а кулминацията на подлизурската му кариера настъпи при управлението на ГЕРБ, когато той възпя в химн родната полиция, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !