Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Хакнаха Златка Димитрова

отпечатай новината

04.03.2013 16:15 | Видян 2121 пъти

Хакнаха Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова , по-известnа като Черната Златка , се оказа жертва на хакери, които се пробваха да изтрият официалната й страница във Фейсбук.

Само светкавичната намеса на администратора на блога спаси фен групата на брюнетката в социалната мрежа.

Недоброжелатели са се опитали да ликвидират официалната страница на Златка , но не са успели, поне засега. Самата плеймейтка е доста активна в интернет пространството и се ядоса на опита за саботаж. „Е, много завист беееее, днес в 9 сутринта са се опитали да ми изтрият фен страницата, но неуспешно! Ще гледам кога пак ще опитат!

Благодаря на Милен (момчето, което ми помага), че се е погрижил добре относно защитата на страницата ми!, написа Златка в спасеното си след атаката в интернет пространството, пише Телеграф.

Коментарите в защита на Димитрова също не закъсняха и нейни фенове започнаха да обиждат неизвестния хакер, които се е опитал да изтрие страницата.

Една от приятелките на плеймейтката обаче написа, че това не е дело на „някое антифенче", а на съпругата на любовника на Златка - Миро, тъй като в последно време плеймейтката прекали с демонстрации как е откраднала чужд мъж.

Както е ясно, Миро все още няма официален развод със съпругата си, въпреки че според запознати вече живее с Димитрова , дори си направили и нещо като неофициален годеж.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !