Защо Кънев да е депутат, ако Нинова...

Петър Кънев ще бъде водач за Бургас на БСП, въпреки че и...

Най-новият шедьовър в турските...

След като завладя Турция и се превърна в следващия...

Зрелищен и провокативен Fetish Ball ни очаква на 23-ти март

отпечатай новината

05.03.2013 13:30 | Видян 1357 пъти

Зрелищен и провокативен Fetish Ball ни очаква на 23-ти март

Fetish ball II ще събере ценителите, познавачите и любопитните на 23 март, 2013 г.  в София.  Събитието ще се проведе в залите на Party Center 4КМ от 21.00 ч. Това е единствената вечер през годината, която провокира и вдъхновява сексуалните ни фантазии и желания да напуснат оковите на подсъзнанието, чрез изпъленията на различни екстремни артисти, които ще ни забавляват и скандализират пуританите. Ако не сте присъствали през 2012 г., сега е задължително!

Специални гости ще бъдат:
Fetish catwalk от Великобритания – почитателите на латексовите облекла ще могат да намерят своя фетиш! Британска дизайнерка ще облече във винил и гума красиви български момичета. Очаквайте наелектризиращо ревю!

Екстравагантната Miss Vanity от Гърция е участвала в много ъндърграунд събития в Европа, включително и на фестивала “Gomorrah” в Бордо. Тя ще представи на Fetish Ball II изтънчено, елегантно и секси шоу в стил кабаре и бурлеска, което ще премине в спиращ дъха пърформънс, комбиниращ еротика, огнено шоу и пиърсинг ритуал на живо.

Alexis D е автор на мистичен спектакъл повлиян от Shibari - японското изкуство за връзване. Артистът оплита с възли красиви женски тела от седем години и е развил собствен стил. Той използва традиционните въжета, бамбукови пръчки и чисто садо-мазо. Alexis D прави бързо изключително трудни възли и променя светкавично позите на модела си. Свещите допълват ритуалната атмосфера. Фетиш моделът Salilia ще полети в оскъдно облекло във въздуха, направлявана от вещите ръце на господара на възлите. Трудно може да бъде забравено тяхното изпълнение от първия Фетиш Бал!

DOMINA LOLA & SLAVE PRINCE – Очаквайте един фетиш и кинки спектакъл на звездата от Fetish Ball I и нейния роб! Domina Lola е известна Dominatrix и фетишист от Гърция, но с многобройни участия в Европа и цял свят. Сред тях са изявите и на световно известните Torture Garden, Wasteland & clinic в Холания. Известни са колаборациите на Domina Lola с имена като Rubberdoll (USA), Risque (FR), Pornfreaksdeluxe(NL). Скандалната дама взима участие като фетиш модел в много фотосесии, филми, участва в алтернативни ревюта и украсява кориците на списания като Massad (NL) and Von Gutenberg (US). Красавицата обожава да сменя тесни латексови дрехи и да се вживява в различни роли, да възбужда и наказва своите партньори.

George Fakinos от Гърция ще е ди-джей магьосникът зад пулта, чийто електронен микс от индъстриал, хард-денс, дъбстеп ще допринесе за доброто настроение на гостите през цялата нощ.

Фейсконтрол ще следи за спазването на дрес кода на събитието. Развихрете вашето въображение, което ще ви накара да блеснете със целия си сексапил в черно, червено, латекс, кожа, фетиш, боди арт, бурлеска, медицина, кабаре от Берлин, PVC, Moulin Rouge, венециански карнавални маски и мн.др. Всеки посетител, който се подчини на дрескода, ще бъде възнаграден с приятна изненада от Aftershock.

Билети “Ранно пиле” - ограничена бройка на цена от 15 лв. само в магазин Горгон на адрес ул. "Узунджовска" 8. Билети на място: 25 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !