Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Джъстин Бийбър получи уникална MV AGUSTA

отпечатай новината

06.03.2013 09:00 | Видян 1437 пъти

Джъстин Бийбър получи уникална MV AGUSTA

MV Agusta и Motovan Corporation – канадският вносител на мотоциклети MV Agusta, с гордост анонсират участието си в 19-тия рожден ден на Джъстин Бийбър : звездата получи собствена дизайнерска MV Agusta F3 675 като подарък от баща си Джеръми.

Бащата на Джъстин се свързал с Motovan след като решил да подари най-престижния мотоциклет в света за рождения ден на своя син-суперзвезда. Когато собственикът на MV Agusta - Джовани Кастилиони и президентът на Motovan Corporation - Джеймс Паладино научили за желанието на бащата на Джъстин , с изключителна гордост приветствали участието си в изненадата за рождения ден.

“Бих искал да благодаря на MV Agusta и Motovan за осъществяването на този специален проект, работата с тях беше изключително удоволствие. Бързата реакция за доставка на ексклузивния италиански мотоциклет ни даде време и възможност да тунинговаме F3 675, за да може да изглежда така днес”, споделя Джеръми Бийбър.

Персонализирането на мотоциклета на Джъстин Бийбър е възложено на канадския дизайнер Lucent AC, който има за задача да го направи тематичен с любимия супер-герой на Джъстин – Батман. Всички детайли са изпипани до съвършенство – от поръчковата матово черна боя, неоново светещите лога на Batman и JB до специално тунингованите механични части. Всичко това е съобразено с уникалният дизайн и страст, с които се правят всички мотоциклети от MV Agusta - марка известна със създаването на истинско мотоциклетно изкуство.

Мотоциклетът на Джъстин Бийбър ще бъде изложен през първите 2 седмици от март в “The Museum”, който се намира до Китчънър, Онтарио - родният град на звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !