Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Трети премиерен за България сезон на Дневниците на вампира

отпечатай новината

06.03.2013 10:45 | Видян 1920 пъти

Трети премиерен за България сезон на Дневниците на вампира

Стартира третият премиерен за България сезон на сериала „Дневниците на вампира”, превърнал се в култов по цял свят. Зрителите на bTV ще имат възможност да проследят заплетената история от 11 март всеки делничен ден от 23:30 часа по bTV.
 
Третият сезон на “Дневниците на вампира” ще въведе зрителите в предисторията на свръхестествените същества и ще разкрие историята на Клаус – един от „оригиналните” вампири, и неговото семейство. Образът на Никлаус Майкълсън е изигран от английския актьор Джоузеф Морган.

Дали Стефан отново ще се подаде на тъмната си страна и ще потъне в мрака или ще бъде спасен от Деймън и Елена, зрителите ще разберат от 11 март, понеделник. Любовният триъгълник между Деймън, Елена и Стефан ще поеме в нова и неочаквана посока.

Историята ще се заплете още повече и с желанието на Клаус да привлече Стефан на негова страна. Ще успее ли Никлаус да изпълни мечтата си и да създаде армия от свръхестествени същества, подчинени на него и дали това ще застраши живота на хората от Мистик Фолс, ще стане ясно от третия премиерен за България сезон на „Дневниците на вампира” от 11 март по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !