Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Дете се венча за 61-годишна

отпечатай новината

11.03.2013 14:00 | Видян 1525 пъти

Дете се венча за 61-годишна

8-годишен ученик се ожени за 61-годишна жена, майка на пет деца, заради желанието на починал човек от семейството. Санеле Масилела взе за жена Хелен Шабангу, която вече е била женена.

Момчето от Южна Африка заяви, че мъртвите му прадеди са му казали да се ожени, смятайки, че сватбата ще закриля семейството. Родителите на Санеле платили 700 евро за булката и още 1200 евро за церемонията, която била организирана само за два месеца.

Санеле, който е най-малкото дете в родата и има 4 братя и сестри, размени пръстен и целувка с любовта си пред погледа на 100 гости. Общността в Южна Африка остана в шок, но семейството разкри, че това е само ритуал, а не официална церемония, научи vsekiden.

Патиенсе Масилела, 46-годишната майка на Санеле, заяви: „Това се случва за първи път в семейството. Дядото на Санеле се свърза с него и го помоли да се ожени. Той самият бе неженен.Дядото също така избра Хелен, защото я обичаше. Щастливи сме, че направихме тази сватба. Ако не го бяхме направили, нещо лошо щеше да сполети семейството".

Булката, която работи в рециклиращ център, също не вижда нищо лошо. „Няма нищо лошо в тази сватба. Санеле е добре и е щастлив от церемонията. Той искаше това нещо. Щастлив е от сватбата и сме много развълнувани", заяви Хелен.

Санеле и булката му все пак не подписаха брачен сертификат и сватбата няма да е официална. След церемонията двамата ще живеят отделно и ще се върнат към нормалния си начин на живот.

„Казах на майка, че искам да се оженя, защото наистина го искам. Щастлив съм, но трябва да почна училище и да уча много. Когато стана по-голям, ще се оженя за жена на моите години", заяви 8-годишният сватбар.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !