Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Финалните двубои за Гласът на България започват

отпечатай новината

16.03.2013 09:00 | Видян 1407 пъти

Финалните двубои за Гласът на България започват

От понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа започва вторият етап на вълнуващото музикално състезание „Гласът на България”. Тази година форматът ще предложи на участниците и треньорите ново предизвикателство, което ще създаде изключителна динамика и ще направи развръзката преди концертите на живо напълно непредвидима.

След  кастингите „на тъмно” четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро имат по 16 човека в отборите си. От понеделник те ще трябва да ги разделят на 8 двойки, всяка от които ще бъде изправена на ринга на „Гласът на България” във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен. Така задачата на треньорите става изключително тежка.
Те ще трябва да изправят един срещу друг най-добрите срещу най-добрите!  

Някой ще бъде откраднат! Кой? – отговорът на този въпрос е в новия елемент от регламента на „Гласът на България”. Тази година, всеки един от треньорите ще има възможността да „открадне” участник от друг отбор, който отпада от вокалните двубои. Преслава, Данчо Караджов, Вики и Миро имат право на 2 „кражби” защото ако в края на този етап отборът им е с повече от 8 участника, ще трябва да сформират допълнителен нокаут кръг, на който да се разделят с още двама претенденти да станат „Гласът на България”.

Кой кой ще „открадне” и настъпва ли времето за истинските стратегии между треньорите в „Гласът на България” – зрителите ще видят в понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа по bTV.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на фейсбук страницата на формата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !