Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Радина призна: Бях пред самоубийство

отпечатай новината

19.03.2013 10:45 | Видян 3694 пъти

Радина призна: Бях пред самоубийство

Радина Кърджилова е била на прага на самоубийството от любов, пише Всеки ден. "Родителите ми не одобряваха човека, с когото имах връзка. Това ме докара до отчаяние. Мислила съм да посегна на живота си, защото се чувствах в безизходица", призна актрисата.

Синът на Иван Иванов, Стефан, е човекът, докарал Радина до пагубните мисли за самоубийство. Публична тайна е, че той има проблеми с наркотиците и е дърпал актрисата към дъното, докато са били заедно.

Това тревожело родителите ѝ, които били абсолютно против тази връзка и се опитвали с всички сили да я унищожат.

Въпреки всичко обаче актрисата била лудо влюбена в Стефан и се чувствала между чука и наковалнята, защото ѝ се налагало да избира между гаджето и своите родители.

"Тогава бях на прага да приключа завинаги с живота. За щастие така и не стигнах до крайности", споделя актрисата.

След време обаче тази нещастна връзка дала положителен резултат. Тя била част от причините да изберат Кърджилова за главната роля в Шекспировата драма "Ромео и Жулиета" в Театъра на армията.

"Радина много лесно се вписа в образа, защото вече е преживяла почти същата като героинята си", коментират колегите на младата актриса.

След като се раздели със Стефан, той започна връзка с колежката ѝ в "Стъклен дом" Луиза Григорова. Но страстта на Стефан към дрогата сложи край и на тази любовна история, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !