Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Криско вече не спи с Елица, певицата му плаща

отпечатай новината

20.03.2013 15:30 | Видян 2346 пъти

Криско вече не спи с Елица, певицата му плаща

След като избухна поредният скандал е българската "Евровизия" и се разбра, че ще се явяваме не с "тази", а с "онази" песен на Елица и Стунджи, тръгнаха слухове, че миньонката нарочно измислила врътката с неплатените авторски права на аржентинеца Джонатан Тисей, за да "пробута" на конкурса парчето на (бившия си) любовник Кристиян Талев- Криско.

"Криско няма нужда от "пробутване". Той си е достатъчно талантлив! Ако Елица все още има чувства към него, това си е неин проблем. За него обаче тя отдавна е бита карта и нищо повече от бизнес клиент!" - в това са категорични известни пиари, работещи с най-големите звезди от музикалната гилдия, запознати и с личната история на Криско и Елица.

Те гарантират, че певицата вече си плащала за музикалните услуги, въпреки топлите им отношения в миналото. От друга страна, музикалните спецове са категорични, че "Само шампиони" е по-добра от "Кисмет" и, че самата Елица имала предпочитания към тази песен.

"Възможно е да е извъртяла номера с правата и за това", гадаят те. Железните ни източници от шоубранша смятат също, че слуховете за Криско ни най-малко не разстройвали Стунджи, както се пише по медиите. Стоян Янкулов най-добре познавал характера на Елица, така че бил свикнал да гледа на увлеченията й по-малко емоционално и повече по "бизнесменски".

Засега, според запознати, Криско нямал никакво намерение да става част от "любовен триъгълник" в Швеция и нямал намерения да пътува до Мапмьо. Плановете му били да потегли в друга дестинация по същото време - някакъв проект в чужбина, за който поканата дошла още преди "Евровизия". Поне засега нещата били такива.

"Сега последното което трябва да вълнува Елица, е връзката й с Криско", казват запознати. "Може би до заминаването за Малмьо, ще си измисли нов пиар. Или нов любовник...", подсмиват се по-шегаджиите от тях. "Миньончето е хем гласовито, хем амбициозно и от него умиране има, отърване няма!", бъзикат се в гилдията, но почти никой не вярва, че е възможно Криско отново да се върне при Елица.

Отдавна за него връзката им била само въпрос на... бизнес . "ШОУ" пожела да разбере от самата нея каква е истината около скандалите, в които я (се) забърква, но Елица ни отговори, че иска да бъде коректна към "опашката от журналисти", желаещи интервю. Първият в редицата бил Кеворк Кеворкян, след което с удоволствие щяла да отговори и на нас.

Снимка; facebook

автор: Клавдия Шеркеджиева

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !