Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Христо Калоферов се стопи

отпечатай новината

22.03.2013 13:00 | Видян 2858 пъти

Христо Калоферов се стопи

Почти петнадесет килограма е успял да смъкне водещият на „Здравей, България" Христо Калоферов през последните седмици. Стилистите в медията са се видели в чудо, защото се налага да сменят целия гардероб на синеокия журналист. Калоферов слабее с всяка изминала седмица и е изключително доволен от постигнатите резултати.

Водещият признава, че дължи отслабването си на стриктна диета, която спазва от няколко месеца. Той консумирал единствено ябълки и сурови ядки, предимно фъстъци. Въпреки разпространеното становище, че ядките са висококалорични в тази комбинация те се оказват особено ефикасни за топене на излишни килограми.

Според диетолозите обаче подобен хранителен режим не е препоръчителен за дълго време, тъй като еднообразната храна води до анемия.

От друга страна обаче, и двете храни са доста подходящи за по-екстремно гладуване фъстъците, на които набляга Калоферов, съдържат необходимите за организма мазнини, особено когато са сурови.

Ябълките пък са задължителни за всеки, тъй като са коктейл от различни витамини. Всички колежки на Калоферов в Сутрешния блок се запалили по диетата на Христо.

Повечето смятат да я приложат през лятото, когато трябва да изглеждат перфектни по бански на плажа, пише още Галерия.

Снимка: facebook

автор: Ивайло Динев

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !