Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бащата на Илия Павлов: Тъжен съм, че Дарина е с друг

отпечатай новината

25.03.2013 15:30 | Видян 2964 пъти

Бащата на Илия Павлов: Тъжен съм, че Дарина е с друг

"Снаха ми Дарина има право да а щастлива. Но мисля, чв тя още не е забравила Илия Павлов.

Може да има колкото иска нови приятели, но със сина ми я свързваше истинска любов. Такива неща не се забравят и не избледняват с времето. Дали си има нов мъж - не знам, но има право да се опита да е щастлива."

Това коментира ексклузивно пред „България Днес" бащата на шефа на „Мултигруп" Илия Павлов. Той научи от медиите за новия любовник на снаха си Дарина Павлова - Сандро Рубини. Красивият италианец, който е на 32 години, лично се похвали с новата си забивка, като разпространи фотоси си с богатата вдовица на Илия Павлов в интернет.

Италианската преса не подмина пикантериите около новата светска двойка. Все пак казанлъшката актриса Дарина Павлова се наби в очите на местните с шумната си афера с експремиера Силвио Бсрлускони. И особено след като вдовицата на шефа на „Мултигруп" сама сподели публично, че Силвио Берлускони е огън и жулел в леглото.

„Не мога да се радвам, че до Дарина има друг мъж. Приемам го, но не мога да се меся. Чуваме се редовно и сме в добри отношения. Виждаме се всяка година. Планувам да я посетя в Италия в края на пролетта или през лятото", разкри още тъстът на палавата Дарина -Павел Найденов. Той таи топли чувства към страстната и красива Дарина, около чиято особа се навъртат предимно богати и известни господа от чужбина.

„Добър човек е тя, уважителна е, умна, забавна, грижовна. Радвам се, че кариерата й се развива. Напоследък явно работи доста, защото не сме се чували скоро", разказа още бащата на Илия Павлов.

Бракът на сина му Илия и снаха му Дарина продължава 13 години. Преди това двамата живеят заедно една година. „Първата им среща е била случайна той е дал визитната картичка с думите:

Обади ми се! Тя си помислила, че е луд" -спомня си Найденов. Илия и Дарина имат две дъщери Венцислава и Паола, и син Илия-Калоян.

Шефът на "Мултигруп" Илия Павлов бе разстрелян показно в София с един изстрел в сърцето през 2003 г. След убийството му част от дъщерните предприятия на „Мултигруп" остават собственост на вдовицата му и баща му Павел Найденов.

"Мъжът на живота ми е Илия Павлов", категоично твърди и до ден-днешен Дарина. - Загубата на Илия не беше лесна. За мен той беше всичко, бяхме като едно цяло. Много ме боли, когато го изкарват какъв ли не - никога не е бил мутра... Той няма да излезе от сърцето ми", споделя в интервютата си Павлова.

След убийството на Павлов, Дарина заминава окончателно за чужбина. Последната новина около вдовицата е, че е омаяла новия си любовник - младия Сандро Рубини, покрай съвместната им работа по предаването на вдовицата - „Сънувайки Италия". Усмихнатият младеж завършил университета „Ла Сапиенца" със специалност „Медии и реклама".

Веднага след като приключва с магистърската си програма по сценични изкуства и мениджмънт, Сандро се явява на интервю за работа във фирмата на казанлъшката актриса. Година по-късно Сандро завърта главата на страстната си шефка. Явно любовта е вдъхновила и двамата, защото в резултат на сътрудничеството им предаването на Дарина „Сънувайки Италия" печели наградата за международно признание „Америка".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !