Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Петко Димитров започнал като таксиджия

отпечатай новината

29.03.2013 15:15 | Видян 4720 пъти

Петко Димитров започнал като таксиджия

Животът на Петко Димитров е лъскав, лесен и удовлетворяващ. Така е на пръв поглед. При вглеждане изпъкват вече 16-те години, през които спи по 2-3 часа на денонощие и се задоволява с кратки почивки до екзотични дестинации. "Ежедневието ми е доста натоварено, но не ми тежи. Обичам си работата", казва често бизнесменът, който все говори за класа – в колите, в дрехите, във взаимоотношенията. Той много добре знае какво е класа, кое е материално и кое – скъпо. Защото е виждал противоположностите им, пише Уикенд.

Петко Димитров рядко говори за това, но той е от тези, с меко казано, нелек житейски старт. Съсобственикът на едни от най-посещаваните нощни заведения е израснал в скромно работническо семейство. Майка му е инженер, а баща му – фотожурналист. Петко бил възпитаван като ученолюбив, отзивчив и отговорен младеж. И се превърнал в такъв. Като ученик Димитров блестял с отлични оценки и спортни успехи. Занимавал се с хокей на лед и футбол, финиширал в гимназията с 5,50 и влязъл в казармата. А след нея безметежният му ергенски живот приключил.

"Баща ми почина и изведнъж цялата отговорност за семейството се стовари върху главата ми", споделя бизнесменът. Тогава 20-годишният Петко се мобилизирал. Приели го в университет специалност "Зъботехника". Лекциите съчетавал с работата си като таксиметров шофьор. Налагало се, за да помага финансово на семейството си. Всеки ден отивал в университета и се учел да прави корони и фасети, а след това се качвал в поучуканата кола и развозвал окъснели столичани до ранни зори.

Пробвал се да изкарва пари и като модел. Покрай тогавашното си гадже – прохождаща манекенка, Петко се включил в едно-две ревюта. "Но това не е за мен", казва Димитров. И все пак към днешна дата наред с другите си дейности той се изявява и като модел.

Рекламно лице е на модна къща "Агресия". По онова време обаче не му се струвало добра идея да краси списания или да чупи стойки по подиуми.

"После разбрах, че в БИАД търсят охранители и отидох. Един приятел ми каза", връща се назад във времето Петко. Тогава тъкмо се бил запалил по бодибилдинга и бокса. "Вероятно заради физиката ме взеха или заради люлинската школа", шегува се често бизнесменът, израснал в крайния столичен квартал.

Още на първата среща Димитров бързо направил впечатление на шефа на заведението Слави Бинев и развил скоростна кариера. От охранител станал шеф на охраната, после личен бодигард на Бинев. На 31-вия му рожден ден днешният евродепутат му заявил, че го повишава в управител на заведението БИАД. По-късно Петко се отказал от тази длъжност за да вземе участие в създаването на "Син Сити".

А днес е съсобственик на два от най-посещаваните клубове в София. "Много от това, което знам, съм го научил от Слави Бинев", признава Петко. Няма предвид само бизнеса, а и живота по принцип.

Усилията му дават резултат. След дългогодишен труд и старание, поне така твърди, Петко Димитров е това, което е днес – бизнесмен с имидж на плейбой и според слуховете доста заможен. Всъщност за последното си има доказателства. Участникът в "Денсинг Старс" притежава малък, но впечатляващ и доста скъп автопарк – мотор "Харли Дейвидсън" (от лимитирана серия, имало 100 такива в целия свят) друг – кросов, и "Мерцедес" по поръчка. Всичко това се помещава в просторен гараж в одиозната му къща в Горна баня, издигната край добре поддържана просторна градина.

В нея освен старателно подредени лехи с цветя и райграс има кучешки колиби. В тях живеят две четириноги от японската порода "Акита" (едното куче му е любимец, казва се Далас) и едно от породата "Алабай". Освен това Петко гледа кон Рудолфо, папагал Жако, два коралови смока (защото били пазители на дома и покровители на бизнеса) и цяло езеро с 8-годишни шарани "Кои". Как при неговото динамично ежедневие успява да се грижи за всички тези домашни любимци, само той си знае.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !