Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Люси: С Камелия ще имаме бебе

отпечатай новината

02.04.2013 15:45 | Видян 3385 пъти

Люси: С Камелия ще имаме бебе

Навръх рождения си ден Люси Дяковска призна, че най-сетне е готова да стане родител. Това е и най-голямото й желание за рождения ден. Певицата и половинката й Камелия вече обмислят възможността да се сдобият с бебе, като тази, която ще носи 9 месеца бъдещото им отроче, ще бъде именно Камелия.

„И двете искаме да имаме бебе, мечтаем за това от много време. Със сигурност важното събитие обаче няма да бъде в България. Тук хората все още са прекалено тесногръди и не могат да приемат брак между две жени или пък да имат дете. С Камелия сме готови да станем родители и знам, че ще се справим", сподели навръх рождения си ден известната певица, която направи завидна кариера в Германия, пише Всеки ден.

За празника си тя се е прибрала в България заедно с Камелия и планира голям купон с всичките си близки и познати у нас. „Стечение на годините ми става все по-трудно да съм далеч от родината. Но пък като се прибера тук, бързо ми липсват редът и спокойствието на Германия. Затова е най-добре да живеем както сега - прибираме се, когато се затъжим и се връщаме в чужбина, за да работим", обяснява Люси.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !