Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Скарлет с гордо вдигната глава след развода

отпечатай новината

13.04.2013 09:00 | Видян 2329 пъти

Скарлет с гордо вдигната глава след развода

След развода си с Райън Рейнолдс Скарлет Йохансон се старае да държи личния си живот далеч от медиите. Но дамата е много атрактивна и известна, което прави „мисията" ѝ тотално невъзможна, пише Dnes.bg.

Актрисата склони да разкаже малко повече за гаджето си Ромен Дурак в новия брой на Marie Claire, където тя е истинско предизвикателство, облечена в червено.

Йохансон е очарована от французина, който е бивш редактор на сп. Clark, което се занимава с ъндърграунд изкуство. Двамата се наслаждават често на романтични вечери, а съвсем скоро тя го е завела в манхатънския „ Lighthouse" да се поразкършат.

„На следващия ден гаджето ми ми каза: „Вчера бяхме най-великите танцьори на света". А според мен двамата изглеждахме абсурдно на дансинга", с усмивка споделя Скарлет.

Неотдавна тръгнаха слухове, че двамата са се сгодили, но актрисата категорично отрече подобно нещо.

След като хубавицата се разведе с Райън през 2010 г., той се събра с Блейк Лайвли и се ожени за нея. Говореше се, че актьорът много трудно е преживял раздялата си със Скарлет, докато тя почти веднага след разтрогването на брака им попадна в обятията на Шон Пен.

По повод проваления си брак Скарлет споделя: „Не беше чак толкова отдавна. Мисля, че го превъзмогнах и продължих напред. С годините се опознавам все повече и това ми помага и във връзките ми".

Звездата добавя, че не би толерирала прекалената ревност в отношенията си. „Нямам против някоя „случайна" проверка, но не и агресивно ревнивото поведение. То е доста непривлекателно и издава, че човекът е несигурен в себе си. А контролирането е ужасно", споделя Скарлет, която по-рано тази години обяви бившия си съпруг за маниак на тема контрол.

За разлика от много свои колежки, Скарлет не е фенка на социалните мрежи. „Не разбирам тази нужда за споделяне. Ние направо се натрапваме с това желание да бъдем виждани", казва блондинката.

Снимка: briz15.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !