Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Стига вече Азис и Николета

отпечатай новината

15.04.2013 10:00 | Видян 4870 пъти | Гласували 6

Стига вече Азис и Николета

Не ви ли писна на всички? Телевизиите непрестанно се вълнуват какво е казал и как си е фръцнала дупето Азис или Николета , от тях темата вземат и развъртат сайтовете, после идват вестниците и всички ние ден и нощ се занимаваме с тези персони.

А тези двамцата се държат, сякаш ни удостояват с присъствието си, все им е скучно, докато всъщност самите те са твърде досадни в повечето моменти...Да, виновни сме, и ние сме в играта. Но поне си даваме сметка колко е  пошло това...Питаме ли се – откога Азис не е имал хит? От години. С какво е известна Николета, освен с това, че е известна? Може би с рекламата на евтин парфюм, в която апропо се мъдри и Азис ?

Докато пише тв писма до Валери Божинов колко й липсват с бебето, а в същото време вилнее с Петко Димитров от Дансинг Старс по нищет из софийските кръчми – пише го сензационно в новия Супер 19’, какво трябва да изпитваме към нея? Възхищение ли? Или съжаление, че вместо да си гледа бебето е хукнала по чалготеки?

Що за стандарти имаме ние? Останаха ли ни някакви ценности изобщо?
И, моля, не ми казвайте, че нямаме истински звезди. Веднага давам пример пак от новия Супер 19’ с Митко Бербатов и увеличената му заплата – от около милион на около милион и двеста лева на месец от новия сезон. Да са му честити и със здраве да ги харчи, защото трудът му е достоен за уважение и е оценен по достойнство по света и у нас, та и слава носи на България.

Същото може да се каже и за много други хора, които вместо да позират денонощно в медиите, работят за себе си и за другите.

Хайде стига вече с тези натрапници Азис и Николета – дайте ни почивка от тях!!!

Снимка: ekrana.info

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !