Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Джъстин Бийбър: "Ане Франк сигурно е щеше да ми бъде фенка"

отпечатай новината

16.04.2013 09:15 | Видян 1937 пъти

Джъстин Бийбър:

Любимецът на милиони тийнейджърки Джъстин Бийбър причини истински скандал в Холандия заради послание, което написа в книгата за гости в къщата на Ане Франк.

19-годишният певец посетил къщата, в която Ане и семейството й се укривали от преследванията срещу евреи по време на Втората световна война, и написал в книгата за гости следното : "Наистина е вдъхновяващо да бъда тук. Ане е било страхотно момиче. Сигурно е щяла да ми бъде фенка", пише vsekiden.

Музеят на Ане Франк защити частично певеца, но добави, че изказването му "не е било много разумно".

Думите на Бийбър причиниха голям смут и критики в социалните мрежи. Според някои интернет потребители Бийбър показал неуважение към момичето. Други обаче го оправдават, че просто не е съобразил какво точно пише. Разбира се, сред мненията не липсват и такива, че тийн идолът се е самозабравил и за пореден път се опитва да си направи нескопосана реклама.

"Този малък идиот наистина не вижда отвъд носа си, Ане Франк е значима историческа фигура и той трябва да покаже малко респект", пише един от потребителите.

Къщата на Ане Франк е превърната в музей в памет на момичето, загинало в концентрационен лагер през 1945, когато е била едва на 15 години. Преди да бъде депортирана, докато се укрива със семейството си в тази къща, в продължение на две години Ане си води дневник. Той е открит и издаден след войната под заглавието "Задната къща".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !