Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

И Калканджиева не издържа Къртицата

отпечатай новината

16.04.2013 15:45 | Видян 1974 пъти

И Калканджиева не издържа Къртицата

Калканджиева е следващата звезда, която ще напусне Базата на "Къртицата". Водещата на "Жените говорят" сама е изразила желание да си тръгне. Причината е, че всички се съмняват, че именно тя е тайният саботьор и все по-открито изразяват омразата си към нея, пише Lifestyle.bg

Бившата манекенка се върна при участниците в събота вечер, след като уж бе изгонена. Тя се върна след едноседмичен престой при циганите, но няма право да говори и другите участници я набедиха, че тя е предателят. Никой не говори вече с нея в Базата, а освен със злобни коментари зад гърба й, вече я тормозят и с открити подмятания.

Калканджиева се прояви като голяма звезда в "Къртицата" и остави циганите Марин и Валя без топла вода. Точно преди да си тръгне от техния апартамент, Жени им източи бойлера, взимайки си душ повече от половин час.

Тя въобще не се съобрази с молбата на ромката да й остави малко топла вода, за да не ходи мръсна. Дългото къпане обаче се отрази пагубно на Жени и след запарването в банята, тя се поболя.

Снимка: karticata.tv7.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !