Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Сезона на летните фестове или какаво ни предстои

отпечатай новината

18.04.2013 09:45 | Видян 1492 пъти

Сезона на летните фестове или какаво ни предстои

Ето един поглед към три от най-добрите музикални фестивали в Европа през настъпващия месец юли.

Фестивал Еврокийнс в Белфорт: 4-7 юли

Вече за 25-и път фестивалът Еврокийнс се представя като френския Гластънбъри. Разположен на панорамния полуостров Малсоси, на 10 км от Белфорт в Източна Франция, този фестивал се стреми да предложи по нещо за всеки. Някои от изпълненията, потвърдени за тази година, включват Blur, Phoenix, The Smashing Pumpkins, Skunk Anansie, Jamiroquai пъмпкинс и много нови таланти.

Фестивал на главния площад в Арас: 5-7 юли

Състави от световна класа ще се изявяват на уникално място, вписано в световното наследство на Юнеско. Фестивалът на главния площад в Арас (Франция) определено трябва да бъде отбелязан в календара ви от събития. Изпълнителите тази година включват Green day, The Hives, The Prodigy, Sting, Thirty Seconds to Mars и много други. Концертът ще се състои в Цитаделата на Арас, обявена за ценност от световното наследство, намираща се в сърцето на парк от 40 хектара, на малко повече от час път от Кале.

Джаз фестивал в Гент: 11-21 юли

Най-големият джаз фестивал в Белгия, Джаз фестивалът в Гент, показва великолепна селекция от музиканти от най-висок калибър. Тази година ще бъдат поканени Елвис Костело и Импостърс, Боби Уомак, Джейми Кулум, Ди Ди Бриджуотър, Рамзи Люис, Даяна Крол и Кърт Елинг. Концертът ще се състои в музикален център Ди Байлок, намиращ се в сърцето на Гент, на хвърлей от историческия център на града. Главната концертна зала е била средновековна болница и е съхранила неповторима атмосфера.

Най-изгодните оферти и билети: myferrylink.com 

Източник: dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !