Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Членовете на "Фамилията" се изправят един срещу друг

отпечатай новината

19.04.2013 11:00 | Видян 2272 пъти

Членовете на

На 21 април от 20:00 часа, в пети епизод на „Фамилията” по bTV, Арнаудови ще се опитат да
реабилитират образа си на отговорни към околната среда членове на обществото. Те ще свикат специална пресконференция, чиято цел е туширането на негатива от убития сокол, но резултатите от тази публична изява ще ги вкара в още по-дълбоки води.

Зрителите на bTV ще разберат какво се е случило между Стефан и Ива непосредствено преди нейното изчезване. Неприятни спомени за една грешка ще натъжат журналиста, но и ще му подскажат накъде да насочи опасното си разследване. Героят на Блатечки ще влезе под прикритие, което ще го доведе до рисково преследване.

Случаят „Маджаров” ще разкъса от подозрения цялата фамилия. Под заповедите на „патриарха” мъжете в семейството ще се изправят един срещу друг в търсене на  топла следа на престъплението. А схемата на убийството ще стане повече от заплетена… Кой ще се окаже поръчителят на престъплението - конкурент или „вътрешен човек”, зрителите на bTV ще разберат в неделя от 20:00 часа по bTV?

След горещите случки с Диана, Стефан ще влезе под кожата и в съзнанието й. Описвайки връзката със съпруга й по болезнено откровен начин, той ще отблъсне бившата Мис България. Но дали нервите на унизената съпруга ще издържат и тя ще остане хладнокръвна или ще рискува позицията си във „Фамилията”?

Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта, от 21:00 часа, пътят към истината за Ива ще доведе до още една невинна жертва, която ще смути съвестта и съня на Стефан. Но по-обезпокоен ще се почувства юристът Виктор. В непрестанно сравнение с починалия му брат и острото недоволството на баща си, той ще се окаже неспособен да контролира дори собственото си семейство.

Борис ще повдигне завесата за съдбата на съпругата си Лидия, въпреки крайното си нежелание да говори за нея. Каква е причината за състоянието й и кой е най-близкият й човек от „Фамилията”, ще стане ясно в неделя от 21:00 часа по bTV. Междувременно Тони ще даде материал за размисъл на журналиста чрез един черпак с лика на Светата майка. Каква ще се окаже връзката между религиозните символи и търсенето на истината и има ли надежда за откриването на Ива – зрителите ще разберат в шестия епизод на най-новия сериал на bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !