Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Деси Бакърджиева е самотна майка

отпечатай новината

22.04.2013 13:00 | Видян 2688 пъти

Деси Бакърджиева е самотна майка

Актрисата Деси Бакърджиева отново се завърна на малкия екран с участието си в Фамилията, а преди това я гледахме в Стъклен дом. Хубавицата с изваяно тяло обаче разказва, че заради една от предишните си роли й се наложило да напълнее с цели 10 килограма, при това за много кратък срок, научи Супер 19'. Режисьорът поискал от нея да напълнее малко и тя удовлетворила желанието му. Това обаче й коствало много усилия, защото тя винаги е била привърженик на здравословното хранене.

Освен това след края на професионалния си ангажимент, тя трябвало някак да се справи с излишните килограми. "Предложиха ми да вляза в ролята на дойка, която е отгледала 10 деца и поради тази причина трябваше да наддам с 10 кила. Близките ми хора знаят каква жертва е било това от моя страна, тъй като винаги съм била привърженик на разумното хранене и здравословния начин на живот", спомня си Деси.

Всъщност в реалния живот Деси е самотна майка, която сама се грижи за дъщеричката си Анна-Мария. Омъжва се твърде млада за ученическата си любов и ражда малката. Семейният живот обаче не се оказва това, което си е представяла. Отношенията между съпрузите били много обтегнати и близки на Деси разказват, че тя била на ръба на отчаянието, след като разбира, че любимият й изневерява. Това слага край на брака им и тя остава сама.

"Понякога неподходящи хора се срещат в неподходящ момент и цялата работа отива на кино. Не съм се замисляла въобще, когато взех решение да остана сама с детето. Един ден дъщеря ми може да ме погледне в очите и да попита: Мамо, защо превърна детството ми в истински ад?. А точно това щеше да се случи, ако с мъжа ми бяхме продължили да се лъжем, че нещата могат да се оправят", споделя Деси.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !